Convocatoria: | https://secretaria.uvigo.gal/uv/web/convocatoria/public/show/1472 |
Número de prazas: | 1 |
Tipo de contrato: | Contrato de duración determinada por circunstancias da produción (máximo 6 meses). |
Xornada: | Tempo completo (37,5 h/semana). |
Data probable de inicio: | A partir da resolución desta convocatoria. Na data que se establezca na mesma. |
Duración do contrato: | 4 meses e 19 días. |
Salario bruto mensual | 2500,00 € (incluído o prorrateo das pagas extraordinarias). |
Lugar de traballo: | Escola de Enxeñaría Industrial da Universidade de Vigo. |
Categoría laboral: | Investigador modalidade B (Titulación Universitaria Superior). |
Contrato indefinido vinculado á liña de investigación
Traballo a realizar:
Validar os usos potenciais de bisurfactantes obtidos de licores de lavado de millo como biopesticida e conservante na industria agroalimentaria.
Requisitos
- Grao ou Mestrado en Enxeñaría Química, Biotecnoloxía, Química, Tecnoloxía dos Alimentos, Bioquímica e outras titulacións afíns.
Méritos a valorar
- Méritos xerais: formación académica, expediente académico e coñecementos de inglés de nivel avanzado (40 puntos).
- Méritos específicos e experiencia relacionada coas funcións a desempeñar. (45 puntos).
- Entrevista persoal aos 3 candidatos que, na suma dos méritos, acaden un mínimo de 50 puntos. (15 puntos).
Comité avaliador
- Presidente: Ana Belén Moldes Menduiña.
- Secretario: José Manuel Cruz Freire.
- Vogal: Xanel Vecino Bello.
Documentación
- Solicitude
- Currículum vitae
- Declaración responsable (anexo I da convocatoria) de cumprimento dos requisitos establecidos nas bases da presente convocatoria e da veracidade dos datos achegados no currículum vítae.
A presentación de solicitudes realizarase unicamente por medios electrónicos a través da sede electrónica da Universidade de Vigo
Data límite de recepción de candidaturas: A data límite para o envío das solicitudes é o 12 de decembro de 2024.