Tipo convocatoria |
Prácticas extracurriculares |
Número vacantes |
1 |
Data de comezo da publicación |
10/03/2022 |
Data de remate da publicación |
31/12/2022 |
Empresa |
REAL CONSERVERA ESPAÑOLA |
Lugar de traballo |
Cambados |
Duración |
6 meses |
Remuneración |
460 €/mes |
Número de horas semanais |
25 |
Xornada completa |
Non |
Funcións |
Apoio ás tarefas de técnico de alimentación |
Destinatarios
(So estudantes da Universidade de Vigo) |
- Grao en Bioloxía | Estudantes con carga lectiva compatible co horario da práctica académica externa
- Grao en Ciencias do Mar | Estudantes con carga lectiva compatible co horario da práctica académica externa
|
Documentación a presentar |
Currículum vitae no que se faga constar a referencia desta bolsa, expediente académico actualizado e horario do curso académico |
Lugar de presentación da documentación |
Por e-mail a practicas.online@fundacionuvigo.es
- Indicar no asunto do e-mail a referencia da convocatoria (PE-XXX-XX-XXXX)
- Adxuntar en pdf:
- Un arquivo co CV. Nome do arquivo: Referencia–CV–nome e primer apelido. Exemplo: PE-3XX-19-0001-CV-María Pousa
- Outro arquivo co expediente académico actualizado co nº de créditos superados e o horario do curso académico. Nome do arquivo: Referencia-EXP-nome e primer apelido. Exemplo: PE-3XX-19-0001-EXP-Manuel Carballo
- Só se admitirán arquivos en pdf cun tamaño máximo de 1 MB en total.
Por correo postal ou en man en
- Fundación Universidade de Vigo. Área comercial, Local A-12. Campus Universitario. 36310 Vigo
- Fundación Universidade de Vigo. Edificio Administrativo. Campus Universitario. 32004 Ourense
|