Convocatoria: | https://secretaria.uvigo.gal/uv/web/convocatoria/public/show/1450 |
Número de prazas: | 1 |
Tipo de contrato: | Contrato de duración determinada por circunstancias da produción (máximo 6 meses). |
Xornada: | Tempo completo (37.5 h/semana) |
Data probable de inicio | A partir da resolución desta convocatoria. Na data que se establezca na mesma. |
Duración do contrato | 6 meses |
Salario bruto mensual | 1750,00 € (incluído o prorrateo das pagas extraordinarias) |
Lugar de traballo: | Escola de Enxeñería Industrial da Universidade de Vigo |
Categoría laboral: | Investigador modalidade B (Titulación Universitaria Superior) |
Contrato de duración determinada por circunstancias da produción (máximo 6 meses)
Traballo a realizar
Avalición de diferentes residuos agroalimentarios para o seu uso como fonte de biosurfactantes.
Requisitos
- Grao e Mestrado en Enxeñaría Química, Biotecnoloxía, Química, Tecnoloxía dos Alimentos, Bioquímica e outras titulacións afíns.
Méritos a valorar
- Méritos xerais: formación académica, expediente académico e coñecementos de inglés de nivel avanzado (40 puntos).
- Méritos específicose experiencia relacionada coas funcións a desempeñar (45 puntos).
- Entrevista persoal aos 3 candidatos que, na suma dos méritos, acaden un mínimo de 50 puntos (15 puntos).
Comité avaliador
- Presidente: José Manuel Cruz Freire.
- Secretario: Xanel Vecino Bello.
- Vogal: Ana Belén Moldes Menduíña.
Documentación
- Solicitude
- Currículum vitae
- Declaración responsable (anexo I da convocatoria) de cumprimento dos requisitos establecidos nas bases da presente convocatoria e da veracidade dos datos achegados no currículum vítae.
A presentación de solicitudes realizarase unicamente por medios electrónicos a través da sede electrónica da Universidade de Vigo
Data límite de recepción de candidaturas: A data límite para o envío das solicitudes é o 24 de outubro de 2024.